در آخرین اثر هنرمند تجسمی و زن سیاه و سفید ، Wriply Marie Bennet از سکته های قلم و جوهر با دقت قرار داده شده برای نشان دادن بی گناهی دوران کودکی که با تصاویری از یک هوشیار و تظاهرات همراه است ، استفاده می کند. قاب بندی قسمت بالا و پایین کار هشتگ #SHECOULDHAVEBEENME و #INDIACLARKE است که به مرگ تیراندازی ماه ژوئیه هند کلارک ، یک زن سیاه پوست در تمپا ، فلوریدا اشاره می کند. یکی از هشت هنرمند مأمور ساخت قطعاتی برای هنر و فعالیت است. مبارزات انتخاباتی ، Trans Day of Resilience ، بنت با تهدید به خشونت که زندگی بسیاری از ن ترانس را فرا گرفته است ، از تجربه شخصی خود بیرون کشید. اندکی پس از انتقال وی ، کلمبوس ، ساکن اوهایو در اتوبوس که به خانه می رفت ، وقتی متوجه مردی شد که او را تماشا می کند. هنگامی که اتوبوس خالی شد ، ادعا می کند که این مرد نزدیکتر شده است ، به سمت دستگاه خود رفت و سپس او را از اتوبوس تا خانه خود دنبال کرد. "بنت می گوید:"راهی که او خیره شد باعث ترس من از زندگی من شد.". "در راه بازگشت به خانه من فکر می کردم که خواهم مرد. هند کلارک می توانست خیلی راحت من باشد و این چیزی است که از خواندن داستان های ن ترانس که از ما گرفته شده اند بسیار ترسناک است." به طور مثال ماری بنت برای Black Lives Matter، 2015.Wriply ماری بنت بنت از این وضعیت جان سالم به در برد اما تعداد زیادی از ن ترانس رنگ خوش شانس نیستند. براساس گزارش سال 2013 ائتلاف ملی برنامه های ضد خشونت (NCAVP) ن ترانس رنگ 67٪ قربانیان قتل های خشونت نفرت را به خود اختصاص داده اند. از ماه اکتبر ، 22 قربانی قتل در ایالات متحده وجود داشته است ، که سال 2015 را به عنوان مرگبارترین سال در ثبت نام برای افراد متعالی و جنسیتی که مطابقت ندارند ، رقم زده است. در سطح بین المللی ، امسال بیش از 60 مورد قتل گزارش شده است که اعتقاد بر این گزارش نشده است. در پاسخ سازمان جامعه Forward Together و هنرمند تجسمی میکا Bazant در ماه آگوست همکاری خود را برای اتصال هنرمندان ترانس و جنسیت غیر هماهنگ آغاز کردند - هر یک از آنها دریافت کردند. 575 دلار - با هشت سازمان در سراسر کشور متعهد به یک
ddressing مسائل مربوط به عدالت اجتماعی ترانس . ارت به ما فضایی میدهد که زندگی را از دست داده و آنهایی که هنوز وجود دارند . Bazant , که به عنوان سفید و ترانس معرفی میشود , با پروژه Audre Lorde ( پلیس محلی افغانستان ) برای تولید watercolor , مرکب و collage دیجیتالی آنها همکاری کردهاست . این کار پیوند بین ن و ن ترانس را جشن میگیرد , در حالی که شکلهای متعدد خشونت جامعه ترانس از طریق اعمال قانون ظالمانه و تهای حبس مهاجرت را برجسته میکند , مانند قرار دادن ن ترانس در جمعیت مردان عمومی یا در حبس انفرادی . Bazant امیدوار است که این قطعه و کل پروژه آگاهی از مسائل مربوط به عدالت ترانس را افزایش دهد که به شدت بر آن تاثیر میگذارند . این موضوع برای من و دیگر افراد مثل من مهم است تا درک کنم که ن ترانس و ن trans رنگ بیشترین هدف خشونت فرامرزی هستند . ما دید بیشتری از ترانس در رسانهها میبینیم اما شرایط زندگی را تغییر نداده است . محمد ایمان فیاض میگوید که این هنر بخشی از جنبش برای تغییر آن است , محمد ایمان فیاض , معروف به Mojuicy که با مرکز قانون Transgender جفت شدهاست , مسائل مربوط به مهاجرت را با تصویری از ن ترانس که دستان خود را به عنوان زنجیر شکسته در دست گرفته بودند , مورد خطاب قرار میدهد . Bishakh Som که با Seedz Buried جفت شده جفت شده , رویکردی متفاوت با تصویر دیجیتالی که اجداد دو روح بومی آمریکایی را برجسته میکند , در حالی که جان سه فرد دو روح دو روح و چند ملیتی را در کلورادو به قتل میرساند , اتخاذ میکند . در آثار باقیمانده , هنرمندان تصویری نمایشهای رنگی از ن proud مغرور و قوی خود را بالا میبرند و حول و حوش همکاری سال 2014 Bazant با پلیس محلی افغانستان را بالا میبرند , این کمپین قصد دارد به عنوان
محمد ایمان فیاض, هماهنگکننده منطقه آسیای میانه و شریک استراتژیک زندگی سیاه, که با بنت جفت شده بود, میگوید: " ما باید مردم را در رهبری و زندگی خود بدانیم و نه فقط مرگ آنها. " من میخواهم به روشهایی که از جوامعی که به ما نیاز دارند مبارزه کنم. سلیم ون بکوف, بنیانگذار هماهنگکننده پروژه و هماهنگکننده ارتباطات پلیس محلی افغانستان, مایل است تا شاهد ترجمه این برنامه به منظور افزایش آگاهیها و بودجههای سازمانهای درگیر باشد. همه سازمانهای بخش این پروژه کوچک و حیاتی هستند. بسیاری از سازمانهای اصلی پول میگیرند, اما با افراد ترانس رنگ کار نمیکنند و بسیاری از اهدا کنندگان پس از گذشت ازدواج, جنبش بی تی آل جی را ترک کردهاند. " اما میدانیم که خشونت در حال افزایش است و اکنون بیش از هر زمان دیگری نیاز است که این کار را تامین کنیم. وی اظهار داشت: " به این منظور, پلیس محلی افغانستان قصد دارد برای با درآمد حاصل از سازمان, آثار چاپی را برای ارائه کند. شرکای دیگر نیز در حال برنامهریزی وقایع و فعالیتهای مختلف هستند تا از هنر کمپین برای پیشبرد اهداف خود از یک راهپیمایی ملی تاب آوری به نمایشگاهها استفاده کنند. ساگین میگوید: " هنر یک لنز دیگر از داستانسرایی را خلق میکند و برای همه مردم بسیار خوشایند است. " هنر به ما فضا میدهد تا زندگی را از دست بدهیم و آنهایی که هنوز وجود دارند. هنر همیشه قابلتغییر بودهاست, بنابراین استفاده از هنر برای ادامه این مکالمه منطقی است. "
منبع
میک میک ترانس ,ن ,زندگی ,خشونت ,پروژه ,پلیس ,ن ترانس ,محلی افغانستان ,پلیس محلی ,ایمان فیاض ,مسائل مربوط منبع
درباره این سایت