آنها تازه در کلاس های خود مستقر شدند که بدترین حمله تروریستی در تاریخ ایالات متحده درست در خارج از پنجره های کلاس آنها رخ داد. آنها دیدند که هواپیماها به ساختمانها برخورد کرده اند. آنها دیدند که اجساد در حال سقوط هستند. سرانجام ، آنها از طریق طوفان گرد و غبار و زباله ها راه خود را از بین بردند ، زیرا برج ها فقط از بین رفتند. سه شنبه ، بسیاری از دانش آموزانی که از حمله سال 2001 گریختند ، هنگامی که این خبر شروع به خزیدن در صفحه های رایانه ای خود کردند ، کار خود را به پایان رساندند. حمله تروریستی دیگر ، در همان محله ، خارج از کلاسهای درس که 16 سال پیش به مدرسه رفتند. آنها دیگر دانش آموزان نیستند ، اما آخرین حمله ای که هشت نفر را کشته است. کوله پشتی فرار می کند به عنوان برج دوم مرکز تجارت جهانی پس از برخورد یک هواپیما به ساختمان در 11 سپتامبر 2001 در شهر نیویورک سقوط می کند. ژوزه جیمنز / پریمرا هورا / گتی ایماژ جیل ویسکوپف ، مدیر ارتباطات شرکت ها در Condé Nast ، در حال کار بود دفتر در مرکز تجارت جهانی هنگامی که او روز سه شنبه خبر داد که راننده یک کامیون اجاره ای فقط پیاده ها و دوچرخه سواران را خاموش کرده است. این حمله به پایان رسید که راننده به یک اتوبوس مدرسه برخورد کرد ، با پای پیاده فرار کرد و توسط پلیس اسیر شد. "ویسکوپف ، که ارشد دبیرستان استوویزان بود ، گفت:"من احساس اضطراب و سردرگمی کردم ، به خصوص تا زمانی که همه فهمیدند که واقعاً چه اتفاقی افتاده است." از مرکز تجارت جهانی ، در تاریخ 11 سپتامبر. "و قطعاً همان احساس احساس آسیب پذیری که ممکن است این اتفاقات در نزدیکی خانه اتفاق بیفتد - این احساس که هرگز به محض تجربه چیزی شبیه به آن از بین نمی رود." حمله یازده سپتامبر تأثیر عظیمی بر مدارس مرکز شهر و آنها گذاشت. جامعه اطراف. در گوشه چمبرز و خیابان های غربی در نزدیکی سایت مرکز تجارت سه مدرسه وجود دارد: P.S. 234 ، I.S. 89 و استوویزان
Weiskopf گفت : " همه دانش آموزان سال ارشد ما در آمادهباش کامل به سر میبرند . بعد از آن همه ترس - بیولوژیکی , سیاهزخم , نگرانیها در مورد مترو وجود داشت . من به فکر اقامت در شهر بودم , و این تصمیم من بود که از شهر خارج شوم . این حس عدم اطمینان ناامیدانه به Gina Cucchiara , یک دندانپزشک در کوئینز که در Stuyvesant در سال 2001 یک دندانپزشک بود , رسید , او گفت : " وقتی من دیدم که اتوبوس مدرسه مورد اصابت قرار گرفت , من واقعا ناراحت شدم . میترسیدم که گروهی از دانش آموزان مجروح شده باشند . به عبارت دیگر , درست مثل آن روز 16 سال پیش , هنگامی که تلفن همراه your کار نمیکرد و نمیتوانست به والدینش برسد , در حالی که او از مدرسه به midtown مانهاتان در تنهایی میرفت . ساعتها طول کشید تا او با home.Mia Ardito تماس بگیرد , که در کلاس هشتم در I.S. 89 بود و حالا یک هنرمند بروکلین است , به یاد ترس از چهره بزرگسالان و مردم در سال 2001 افتاد . او گفت : " وقتی اولین بار به آن نگاه کردم , گفتم : " این یک مدرسه راهنمایی است , این یک مکان امن است . یک مسیر دوچرخه . برای اولین بار پس از حمله تروریستی 11 سپتامبر به سازمان تجارت جهانی
es, براساس تجربیات روز حمله و بعد از آن. هالی اپستین, که به دانشجویان سال اول و دانشجویان سال اول آموزش میداد, میگوید: " اینها واقعاً مفید و سالم بودند. " او گفت: " اما تعادل ظریفی بین وانمود کردن همه چیز طبیعی و انجام کارهایی که با وضعیت مقابله میکنند وجود دارد. " دانش آموزان به مشاوران نیاز دارند, آنها به معلمانی نیاز دارند که آنها را درک کنند. برخی نیازمند یک پروژه هستند. گاهی تعجبآور است, طیف واکنشهای کودکان. " اما همه چیز طبیعی است. " " همه ما تراژدی را متفاوت میدانیم. گاهی اوقات در زمانهای غافلگیر کننده گریه میکنید. " تصحیح ": نسخه قبلی این مقاله, طول زمانی که دبیرستان را دوباره باز کرد تا دوباره باز شود. مدرسه یک ماه بعد باز شد, نه بهار بعدی.
منبع
میک میک حمله ,مدرسه ,دانش ,مرکز ,تجارت ,سپتامبر ,دانش آموزان ,مرکز تجارت ,حمله تروریستی ,تجارت جهانی ,نیاز دارند ,مرکز تجارت جهانی منبع
درباره این سایت